Nuoriso-osasto

Seuraavan kerran otamme uusia nuoria nuoriso-osastoomme syksyllä 2021.

Sinä 10-16 vuotias nuori, tyttö taikka poika. Aloita uusi maksuton harrastus ja liity Laajasalon VPK:n nuoriso-osastoon. Voit aloittaa harrastuksen tulemalla paloasemallemme torstaisin klo 18. Osoite Yliskylänkaari 10.

Laajasalon VPK:n nuoriso-osaston harjoitusilta on torstaisin. Harjoitukset alkavat torstaisin klo 18 ja ne kestävät muutaman tunnin. Harjoituksissa perehdyt palokuntatoimintaan harjoittelemalla palokuntalaisen tarvitsemia taitoja, liikkuen ja pitämällä hauskaa yhdessä muiden kanssa. Nuoriso-osastossa opit myös toimimaan arjen hankalissa tilanteissa itsenäisesti, oikein ja turvallisesti.

Palokunnan oman toiminnan lisäksi osasto osallistuu erilaisiin Helsingin palokuntanuorten yhteisiin tapahtumiin, kuten tutustumisretkiin ja kilpailuihin. Kesäisin sinulla on myös mahdollisuus hankkia lisätietoja ja taitoja palokuntanuorten yhteisillä viikon mittaisilla koulutusleireillä.

Palokunta antaa käyttöösi tarvittavat varusteet. Tarvitset lisäksi vain reipasta mieltä. Palokuntaharrastus eli viikkoharjoituksiin osallistuminen ei maksa sinulle mitään ja viikkoharjoituksissa sinulla on palokunnan ottama vakuutusturva. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa osaston johtaja:

Oskari Tihinen +358451187244

Voit kysyä lisätietoja myös sähköpostitse: nuoriso-osasto (at) laajasalonvpk.fi

Facebook linkki
Seuraa meitä Facebookissa.